This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Home/Nieuws/BLOG 1 – TURNKAMP 2016

BLOG 1 – TURNKAMP 2016

Op 23 september was het dan eindelijk zo ver, het turnkamp ging beginnen. Het thema dit jaar was KERMIS. Om 18:30 uur kwamen alle kinderen aan in Kinrooi bij Woutershof. Na de kampdans zijn we lekker met z’n alle gaan eten en is de start van het kamp begonnen. Op vrijdag avond had de eerste werkgroep een spannend activiteit klaar staan. We hebben een eascape room gespeeld door het hele gebouw. Voor de kleinste meiden was dit erg spannend en stiekem ook voor de grote meiden. Na veel gegil en geschreeuw heeft iedereen dit activiteit goed doorstaan. Hierna konden we dan ook allemaal gaan slapen, al heeft niet iedereen dit gedaan.

Dag twee stond voor de boeg en we zijn de ochtend begonnen met het begroeten van de kleuters en oude ouder-kind gymmers. Samen zijn we lekker gaan knutselen. Ook werden hier de eerste voorbereidingen getroffen voor de bonte avond. Er zijn mooie pakjes, attributen en decors geknutseld.

Na de lunch is het middag programma van start gegaan. Hier werd de grote groep in drie delen opgesplitst. De ene groep mocht zicht uitleven bij de Bootcamp georganiseerd door Nicole en Irene. Dit was erg heftig en zwaar. Alle spieren zijn aan bod gekomen en goed getraind.
Een ander onderdeel was het springkussen. Dit was een grote stormbaan die leuk was voor klein en oud. Het doel was om hier met de hele groep zo snel mogelijk overheen te gaan en daar gingen alle meiden dan ook vol voor.
Het laatste onderdeel was het spellencircuit. Hier had de werkgroep allemaal leuke spellen opgezet. Dankzij het mooie weer hebben we ook waterspellen kunnen spelen. Zo moesten de meiden met waterpistolen balletjes omver schieten. Ook hebben we een spel uit het televisie programma ”de meisjes tegen de jongens” gespeeld. Alle groepen waren super enthousiast om te winnen.

Op zaterdag avond hebben we eerst lekker samen macaroni gegeten. Om te komen voor bijna 150 personen is altijd een opgaven. Daarom willen we de chef kok ook heel erg bedanken voor het lekkere avondmaal en Zuivelboerderij Wijers voor het lekkere toetje.
Na het dineer is iedereen zich gaan klaarmaken en opmaken voor de bonte avond. Iedere groep had een leuke act ingestudeerd. De trainsters hebben de bonte avond afgetrapt met een spectaculaire openingsact met glow in the dark sicks. Daarna heeft iedere groep zij eigen act opgedragen aan de jury en de toeschouwers. Iedereen had goed geoefend en dat was dan ook te zien. Iedere  heeft geschitterd op het podium. Aansluitend aan de bonte avond hebben we een te gekke disco gehad. De DJ heeft alle favoriete plaatjes gedraaid waardoor het een super avond is geworden en iedereen lekker heeft kunnen dansen.

14480579_1172689259479047_4143395645862407899_o

Zondag ochtend was goed te merken dat we een disco gehad hadden want iedereen was nog een beetje duf. Na het ontbijt zijn we begonnen met het opruimen van de kamers en het inpakken van de spullen zodat de poetsploeg kon beginnen met poetsen. Na drie dagen kamp was dit ook wel nodig. De kinderen zijn verder gegaan met een nieuw spel. Iedere groep kreeg 40 opdrachten die ze moesten uitvoeren voor de jury. De groep met de meest voltooide opdrachten is uiteindelijk gewonnen. Onder het spel heeft iedereen een lekkere verse suikerspin kunnen eten net zoals we op de kermis doen.

14448951_1171714666243173_6019301542676041938_n

Na het spel was het dan toch zo ver. De laatste kampdans werd gedanst en de ouders kwamen de kinderen weer ophalen. Wij willen iedereen bedanken voor het geweldige kamp want zonder jullie was dit natuurlijk niet gelukt!!! Speciaal nog een bedankje voor de kamp commissie want jullie hebben het super georganiseerd.

Hopelijk tot over 2 jaar op het volgende kamp!!!

By | 2017-02-14T20:30:13+00:00 februari 7th, 2017|Categories: Nieuws|0 Comments

About the Author: