Home/Nieuws/BLOG 3 – WEDSTRIJDEN

BLOG 3 – WEDSTRIJDEN

Afgelopen weekend is ons wedstrijd seizoen weer begonnen! Op zaterdag 12 en zondag 13 november zijn de eerste drie meiden gestart op de Open Tilburgse Kampioenschappen. Sara heeft op zaterdag voor de eerste keer haar nieuwe oefeningen laten zien. Hiermee heeft ze een 17e plek weten te behalen. Super goed!
Voor Anna-Sophie en Kiki was dit de aller eerste echte grote wedstrijd sinds zij bij de selectie zijn gaan turnen. Het was natuurlijk een erg spannende dag voor de meiden, maar desondanks hebben zij het super goed gedaan. Anna-Sophie heeft een mooie 8e plek weten te behalen en Kiki is op de 17e plek geëindigd. Goed gedaan meiden!

543

Op woensdag 16 november hebben de meiden van D2 een oefenwedstrijd geturnd met SSS Helden. We hebben deze wedstrijd speciaal georganiseerd om de meiden een extra wedstrijd te laten turnen. Dit natuurlijk de kans om de oefeningen te oefenen en te kunnen kijken waar de oefeningen nog bijgeschaafd moeten worden. De meiden hebben dan ook allemaal mooie oefeningen laten zien. Ook hebben we gezien wat de verbeterpunten zijn en waar de meiden dus de komende periode extra voor moeten gaan trainen. Ook jullie meiden super goed gedaan en op naar de officiële wedstrijden.

1

By | 2017-05-09T19:55:21+00:00 februari 7th, 2017|Categories: Nieuws|0 Comments