Home/Nieuws/BLOG 4 – HALVE FINALE LIMBURGSE KAMPIOENSCHAPPEN

BLOG 4 – HALVE FINALE LIMBURGSE KAMPIOENSCHAPPEN

Dit jaar mocht Turnclub Horn voor de 7e keer de halve finales van de het Limburgs kampioenschap organiseren. Dit betekende maar een ding voor onze turnsters: een echte thuis wedstrijd! En wat deed het hun stiekem toch wel erg goed. Gelukkig stonden ook dit jaar weer alle vrijwilligers voor ons klaar, want zonder jullie konden we dit niet organiseren.

Misja, Luna en Tara trapte het wedstrijd weekend af. Misja maakte een super balk oefening en eindigde op dit toestel als 3e. Luna liet weer een geweldige vloer oefening aan de volle zaal zien. Tara wist een tweede plek op balk te behalen en is daarmee door naar het Limburgs kampioenschap!

In de volgende wedstrijd liet Ambra met een super wedstrijd iedereen zien dat zij in de finale behoord. Als 7e gaat Ambra de finale in!

Wedstrijd 3 hadden we een heel gezellige wedstrijd met onze senioren divisie 4 en 5. Evie, Shelly, Niki, Sasja kwamen uit voor de 4e divisie. In dit sterke deelnemers vlak hebben ze hun beste beentje voor gezet en mocht Sasja als 6e zich plaatsen voor het LK!
Bij de 5e divisie mochten Kyra, Noa en Luca laten zien wat ze kunnen. En dat hebben ze gedaan! Zij hebben zich alle 3 geplaatst voor het Limburgs kampioenschap en Luca mocht een bronzen medaille in ontvangst nemen!!

Op de tweede wedstrijd dag was het de buurt aan de meiden van de D2 oefenstof. Joy liet mooie oefeningen zien dat resulteerde in een mooie 14de plek. Sienna turnde op alle toestellen goede oefeningen en werd daarmee knap 10de! Daarmee heeft ze zich geplaatst voor het Limburgs Kampioenschap!

In de andere baan turnde Yayuk (instap D2). Zij liet super strakke oefeningen zien en verdiende daarmee de bronzen medaille. Knap gedaan!!

In de tweede wedstrijd mochten de pupillen D2 laten zien wat ze konden. Lotte mocht als reserve toch nog turnen dit weekend. En wat heeft ze dat goed gedaan! Lieve turnde op drie toestellen mooie oefeningen maar helaas ging het op balk even mis. Lotte eindigde op de 18de plaats en Lieve op de 25ste plaats.

Alle turnsters die dit weekend hebben mogen turnen hebben het weer super goed gedaan. Wij als club zijn dan ook super trots op al deze meiden! Daarnaast willen we nogmaals alle vrijwilligers en Frenk bedanken voor dit top weekend. Hopelijk mogen we volgend jaar weer een mooi wedstrijd weekend organiseren. Wij hebben er in ieder geval nu al zin in!

By | 2017-02-14T20:52:06+00:00 februari 14th, 2017|Categories: Nieuws|0 Comments