Home/Nieuws/BLOG 5 – NIEUWSBRIEF MAART 2017

BLOG 5 – NIEUWSBRIEF MAART 2017

Kijklessen

Op maandag 6 maart, woensdag 8 maart en zaterdag 11 maart zijn weer kijklessen. We nodigen u allemaal uit om de trainingen op deze dagen vanaf de tribune te bekijken.

Halve Finale LK

In het weekend van 21-22 januari heeft Turnclub Horn de halve finale van de Limburgse kampioenschappen georganiseerd. Deze wedstrijd is goed verlopen en we willen via deze weg alle vrijwilligers nogmaals bedanken voor hun inzet.

Wedstrijden

Het wedstrijdseizoen van onze selectieleden is nog niet afgelopen. In het weekend van 18 en 19 februari heeft de finale van het Limburgs Kampioenschap plaatsgevonden in Meerssen. Hierbij hebben maar liefst 2 turnsters een medailleplek behaald. Noa Sentjens en Siënna Gubbels zijn beide 3e geworden in hun eigen niveau. Van harte gefeliciteerd!! Ook de andere deelnemers, Yayuk, Sara, Ambra, Amber, Tara, Luca, Kyra en Sasja, gefeliciteerd met jullie behaalde resultaten.

Op zondag 21 mei zijn de districtsfinales voor D1/D2 in Someren en op zaterdag 24 juni in Kaatsheuvel voor divisie 4 en 5.

Algemene Ledenvergadering

Op maandag 20 maart zal de algemene ledenvergadering plaatsvinden bij Hornerhof. Aanvang is 20.00 uur. De agenda zal vooraf naar de leden verstuurd worden. U bent uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Nieuwe website

Onze ‘oude’ website is al een tijdje uit de lucht, maar die nieuwe website is live! Het webadres is ongewijzigd: www.turnclubhorn.nl. De komende tijd zal de site verder worden uitgebreid. Afmelden voor een training gaat via de trainer (voornaam@turnclubhorn.nl) en indien u vragen heeft dan is de trainer van uw kind het eerste aanspreekpunt.

Meldingen vanuit ledenadministratie

Indien er een wijziging is of heeft plaats gevonden van jullie e-mail adres, geef dit dan s.v.p. door aan onze ledenadministratie (ledenadministratie@turnclubhorn.nl) zodat we iedereen op de hoogte kunnen houden van alle informatie.

De contributie over de komende periode zal in maart worden geïncasseerd.

Privacy

Er worden tijdens de trainingen en/of naaste activiteiten regelmatig foto’s/filmpjes gemaakt van de turn(st)ers. Deze worden gebruikt voor publicaties op onder andere Facebook. Indien u bezwaar heeft tegen publicatie van foto’s/filmpjes waarop uw zoon/dochter staat, vragen wij u contact op te nemen met de ledenadministratie ledenadministratie@turnclubhorn.nl

Bestuur en trainsters

Turnclub Horn