Home/Nieuws/BLOG 5 – START NIEUW SEIZOEN

BLOG 5 – START NIEUW SEIZOEN

Het nieuwe seizoen is van start! We zijn benieuwd wat ons dit seizoen te wachten gaat staan. Er staan weer veel activiteiten en wedstrijden op de planning.

Zo gaan we in november beginnen met de turnontmoeting. Deze wedstrijd wordt speciaal georganiseerd voor onze recreanten turnsters. In deze wedstrijd gaan zij het opnemen tegen verschillende Limburgse turnclubs. Ook start in december al het wedstrijdseizoen voor onze selectie turnsters. Deze meiden gaan zich in december/ januari proberen te plaatsen voor de Limburgse kampioenschappen. En vol trots mogen wij als club de halve finale van deze wedstrijd in februari weer organiseren. Om net als ieder jaar het turnseizoen af te sluiten met de hele club worden de clubkampioenschappen  weer in juni georganiseerd. Wij wensen al onze turnster heel veel succes dit seizoen!

Naast de vele wedstrijden staan er natuurlijk ook weer een aantal leuke activiteiten op de planning. Zo zullen we in december weer samen Sinterklaas vieren, door samen te turnen als echte pietjes. Natuurlijk gaan we met de carnaval ook samen de polonaise lopen onder de carnavals training.  Rond om Koningsdag zal Turnclub Horn ook meedoen met de Koningsspelen.

Wij hebben er weer super veel zin in en hopen dat jullie dit ook hebben.

Check de hele event kalender via deze link.

Ook alvast een terugblik op de clubkampioenschappen. Deze waren dit jaar weer voor vele meiden erg spannend, maar gelukkig heeft iedereen een leuke dag gehad. We willen onze clubkampioenen nogmaals feliciteren. Goed gedaan Sophie Rooswinkel, Evie Verstappen en Tara van de Vin. Bij deze alvast een aantal kiekjes van deze dag. De rest zal zo snel mogelijk volgen!

|

By | 2017-09-06T20:57:50+00:00 september 6th, 2017|Categories: Nieuws|0 Comments