Home/Geen categorie, Nieuws/BLOG 7 – NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017

BLOG 7 – NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017

Start seizoen

Het turnseizoen 2017-2018 is al een tijdje bezig. Alle nieuwe leden willen we hierbij nog van harte welkom heten, en wij wensen iedereen een leuk en sportief turnseizoen. Hieronder nog even een paar belangrijke regels:
Voor de leden:

• Draag geen sieraden tijdens de training
  • Bind lange haren vast
  • Blijf na de training in de hal wachten tot je opgehaald wordt!

En voor de ouders:

• Haal kinderen binnen op in verband met de veiligheid
  • Wacht in de hal op jullie kinderen i.v.m. privacy van de oudere turnsters
  • Meld uw kind af bij de hoofdtrainster als hij/zij niet aanwezig kan zijn bij de training (stuur een mail naar voornaam@turnclubhorn.nl)
  • Zijn er vragen, ideeën of opmerkingen, meld deze bij trainsters of bestuur!

Agenda

De agenda voor het seizoen 2017-2018 is vastgesteld en kan op de site bekeken worden. Daarnaast hangt hij ook op het prikbord in de sporthal.
Incasso contributie

De incasso van de contributie van de 1ste termijn zal in oktober plaatsvinden. Gelieve hiermee rekening te houden. De 2de termijn zal in februari 2018 geïncasseerd worden.

Melding vanuit ledenadministratie

Indien er een wijziging is of heeft plaats gevonden van jullie e-mail adres, geef dit dan s.v.p. door aan onze ledenadministratie (ledenadministratie@turnclubhorn.nl) zodat we iedereen op de hoogte kunnen houden van alle informatie.

Geslaagd!!

Onze trainsters Sam Cranssen, Kirsty Klijn en Sanne Teunissen zijn geslaagd voor de assistentencursus.

Hulptrainster worden??

Leden die in de brugklas of hoger zitten mogen hulptrainster worden binnen onze club. Ze ondersteunen de hoofdtrainer van de groep bij de les. Voor meer info of aanmelden? Stuur een mailtje naar lindy@turnclubhorn.nl.

Herfstvakantie

I.v.m. de herfstvakantie zullen de trainingen vervallen van zaterdag 14 oktober t/m vrijdag 20 oktober. De eerste training na de vakantie is dus weer op zaterdag 21 oktober.
Bijscholing

Op 14 oktober geeft Chris, de fysiotherapeut aangesloten bij onze vereniging, een informatiebijeenkomst over verschillende onderwerpen voor onze trainsters en bestuur.

Kijklessen

Ouders/verzorgers/familie en/of bekenden die graag willen komen kijken naar een training zijn van harte uitgenodigd om deze vanaf de tribune te bekijken op 23, 25 en 28 oktober, respectievelijk maandag, woensdag en zaterdag.

Turnontmoeting

Op zondag 26 november organiseert Turnclub Horn de turnontmoeting, een wedstrijd voor de recreanten van Turnclub Horn, GV Heel en GV Vlodrop. Meer informatie hierover volgt nog.

Privacy

Er worden tijdens de trainingen en/of naaste activiteiten regelmatig foto’s/filmpjes gemaakt van de turn(st)ers. Deze worden gebruikt voor publicaties op onder andere Facebook en de website. Indien u bezwaar heeft tegen publicatie van foto’s/filmpjes waarop uw zoon/dochter staat, vragen wij u contact op te nemen met de ledenadministratie ledenadministratie@turnclubhorn.nl

Bestuur en trainsters

Turnclub Horn