Home/Nieuws/BLOG 9 – HALVE FINALE LIMBURGSE KAMPIOENSCHAPPEN

BLOG 9 – HALVE FINALE LIMBURGSE KAMPIOENSCHAPPEN

Ook dit jaar mochten wij als Turnclub Horn weer de halve finales van de het Limburgs kampioenschap organiseren. En wat zijn wij weer trots op de organisatie hiervan en onze turnsters! Wij willen dan ook heel graag iedereen weer bedanken die ons dit jaar geholpen heeft deze dagen. Zonder jullie zouden wij het niet weer opnieuw kunnen.

De thuis wedstrijd heeft ook voor veel meiden goed gedaan, want wat een geweldige prestaties zijn er weer geleverd. De eerste dag was al meteen super succesvol! Met twee gouden medailles, voor Kiki en Yayuk.

Kiki, pupil 1 D1 turnde een mooie brug-oefening en kreeg aan het einde van de wedstrijd een gouden medaille omgehangen.In wedstrijd 2 waren instappers D2 Saar en Puk aan de beurt. Ze turnden mooie oefeningen en behaalden uiteindelijk een 16e & 18e plaats. Helaas niet genoeg om door te stromen naar de finale

In de laatste wedstrijd van de dag was Yayuk, pupil 1 D2, aan de beurt. Na een mooie brug oefening en een super strakke balk oefening mocht ze uiteindelijk op het hoogste podium gaan staan!

Na z’n succesvolle dag konden we alleen nog maar hopen op een net zo goede tweede dag en ook dit is weer gelukt! De tweede dag werd geopend met Ambra, Joy en Siënna. Ambra en Siënna hebben beiden een plekje weten te behalen voor de finale van het Limburgs Kampioenschap.

Amber en Nienke kwamen in wedstrijd 2 uit in een hele sterke categorie. Met een goeie wedstrijd was het deelnemersveld net te sterk voor een plekje in de finale.Wedstrijd 3 was het de beurt aan Misja en Lieve. Goede oefeningen hebben de meiden laten zien maar helaas niet genoeg voor het LK.

In de laatste wedstrijd mochten de senioren uit divisie 4 turnen, een gezellig groepje. Door hier en daar een klein foutje hebben Luca, Evie en Lara zich helaas niet weten te plaatsen maar Sasja en Esmee mogen nog een keer hun beste oefeningen laten zien op het LK.

Alle turnsters die dit weekend hebben mogen turnen hebben het weer super goed gedaan. Wij als club zijn dan ook super trots op al deze meiden! Daarnaast willen we nogmaals alle vrijwilligers en Frenk bedanken voor dit top weekend. Hopelijk mogen we volgend jaar weer een mooi wedstrijd weekend organiseren. Wij hebben er in ieder geval nu al zin in!

By | 2018-03-04T20:34:06+00:00 maart 4th, 2018|Categories: Nieuws|0 Comments