This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Home/Nieuws/BLOG 10 – KOM JIJ ONS LESGEVEN?

BLOG 10 – KOM JIJ ONS LESGEVEN?

Ben jij sportief, enthousiast en heb je zin om les te geven bij een gezellige vereniging?

Turnclub Horn is op zoek naar recreatie- en selectietrain(st)ers of assistenten. We trainen op maandagavond, woensdagavond en zaterdagochtend en hebben groepen van alle leeftijden. Je verzorgt de lessen samen met een (assistent)trainer. Het is mogelijk om de niveau 2 of niveau 3 cursus te volgen.

Geïnteresseerd of vragen? Neem gerust contact op door een mail te sturen naar bestuur@turnclubhorn.nl.

By | 2018-03-04T13:14:46+00:00 maart 17th, 2018|Categories: Nieuws|0 Comments

About the Author: