Home/Nieuws/BLOG 10 – KOM JIJ ONS LESGEVEN?

BLOG 10 – KOM JIJ ONS LESGEVEN?

Ben jij sportief, enthousiast en heb je zin om les te geven bij een gezellige vereniging?

Turnclub Horn is op zoek naar recreatie- en selectietrain(st)ers of assistenten. We trainen op maandagavond, woensdagavond en zaterdagochtend en hebben groepen van alle leeftijden. Je verzorgt de lessen samen met een (assistent)trainer. Het is mogelijk om de niveau 2 of niveau 3 cursus te volgen.

Geïnteresseerd of vragen? Neem gerust contact op door een mail te sturen naar bestuur@turnclubhorn.nl.

By | 2018-03-04T13:14:46+00:00 maart 17th, 2018|Categories: Nieuws|0 Comments