Home/Nieuws/BLOG 11 – OUDER-KIND GYM

BLOG 11 – OUDER-KIND GYM

Sinds een aantal jaar bieden wij bij Turnclub Horn ook ouder-kind gym aan.Deze training is geschikt voor de peuter van 2 tot 4 jaar. Het is de bedoeling dat het kind hier de eerste vaardigheden in het bewegen mag ontdekken en kan leren.  Denk hierbij aan klimmen, klauteren, rollen, springen en nog veel meer. Onze jongste leden kunnen hier al hun energie kwijt samen met papa, mama, opa, oma of begeleider. Oftewel alles doen wat thuis niet kan of mag!

Check hier ons promotie filmpje en leer direct de trainsters van deze groep kennen.

Lijkt het jou leuk om samen met je peuter te komen gymmen bij ons? Meld je dan nu aan voor een proefles via het contactformulier op deze site. Wij zien jullie super graag verschijnen op de eerste training.

By | 2018-04-30T12:57:01+00:00 april 14th, 2018|Categories: Nieuws|0 Comments