This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Home/Nieuws/BLOG 11 – OUDER-KIND GYM

BLOG 11 – OUDER-KIND GYM

Sinds een aantal jaar bieden wij bij Turnclub Horn ook ouder-kind gym aan.Deze training is geschikt voor de peuter van 2 tot 4 jaar. Het is de bedoeling dat het kind hier de eerste vaardigheden in het bewegen mag ontdekken en kan leren.  Denk hierbij aan klimmen, klauteren, rollen, springen en nog veel meer. Onze jongste leden kunnen hier al hun energie kwijt samen met papa, mama, opa, oma of begeleider. Oftewel alles doen wat thuis niet kan of mag!

Check hier ons promotie filmpje en leer direct de trainsters van deze groep kennen.

Lijkt het jou leuk om samen met je peuter te komen gymmen bij ons? Meld je dan nu aan voor een proefles via het contactformulier op deze site. Wij zien jullie super graag verschijnen op de eerste training.

 

 

By | 2018-04-30T12:57:01+00:00 april 14th, 2018|Categories: Nieuws|0 Comments

About the Author: