This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Home/Nieuws/BLOG 12 – 18+ TURNEN

BLOG 12 – 18+ TURNEN

Heb jij vroeger altijd geturnd en kriebelt het bij jou ook nog steeds? Of lijkt het je gewoon super leuk om eens te turnen? Geef je dan nu op voor onze nieuwe 18+ groep.

Dit is een turngroep waarbij gezelligheid centraal staat. Iedereen traint op zijn eigen niveau en wordt uitgedaagd om zich verder te ontwikkelen. Niets moet, maar alles kan! Onder begeleiding van een trainster kan jij weer op alle toestellen turnen. De vloer, balk, sprong en brug staan dan ook iedere week weer te wachten op jou.

Je kan een jaarabonnement bij ons nemen maar heb je geen tijd om lid te worden maar wel zin om zo nu en dan mee komen turnen? Koop dan een strippenkaart voor 75 euro (10 lessen)!

Neem voor meer info contact op met anke@turnclubhorn.nl of via het contact formulier van deze site.

Laat je alvast inspireren door het volgende filmpje en weet wat je te wachten staat bij jou eerste proefles.

 

By | 2018-03-04T14:11:22+00:00 mei 12th, 2018|Categories: Nieuws|0 Comments

About the Author: