Home/Nieuws/BLOG 13 – Clubkampioenschappen en start van het nieuwe seizoen

BLOG 13 – Clubkampioenschappen en start van het nieuwe seizoen

Afgelopen juni hebben de jaarlijkse clubkampioenschappen weer plaatsgevonden. Wat waren we en zijn we nog steeds trots op al onze turnsters van de club. De foto’s hebben even op zich laten wachten maar staan nu ook online. Bekijk ze via deze link. We hebben van alle winnaars mooie foto’s weten te maken, dus geniet van deze leuke collectie.

We willen de organisatie van de clubkampioenschappen bedanken voor deze geslaagde dag. Daarnaast willen we ook nog alle winnaars en clubkampioenen van harte feliciteren met de geweldige prestaties. Alle turnsters hebben weer een jaar hard getraind om deze dag te kunnen schitteren op alle toestellen. Wij als vereniging hebben dan ook ontzettend genoten van deze dag om jullie allemaal te zien turnen op je eigen niveau van klein tot oud. Op naar weer een nieuw succesvol jaar voor iedereen en met veel plezier.

Ondertussen is het nieuwe seizoen alweer van start gegaan en staat het kamp voor de deur. De laatste voorbereidingen voor het kamp worden getroffen en ooooo wat hebben wij hier zin in. Hopelijk jullie ook. Het thema dit jaar is ” Welcome to the jungle ”.  Oefenen jullie de kampdans alvast met ons mee, zie het filmpje hieronder? We gaan er ook dit jaar weer een te gek en onvergetelijk kamp van maken.

We gaan er ook dit jaar weer met z’n alle een onvergetelijk jaar van maken met leuke activiteiten en lessen. Houd de facebook pagina en site dan ook goed in de gate voor de laatste updates en informatie.

By | 2018-09-08T11:09:34+00:00 september 8th, 2018|Categories: Nieuws|0 Comments