Home/Nieuws/BLOG 14 – NIEUWSBRIEF NOVEMBER

BLOG 14 – NIEUWSBRIEF NOVEMBER

Sinterklaas turnen

Natuurlijk verwachten wij dit jaar ook weer pieten die komen kijken naar alles wat jullie geleerd hebben. Sinterklaas heeft al een brief naar de turnclub gestuurd met de data waarop de pieten een kijkje komen nemen. Dit zijn de volgende data: woensdag 28 november, zaterdag 1 december en maandag 3 december.

De trainingen op woensdag 5 december komen te vervallen i.v.m. pakjesavond.

Wedstrijdseizoen

Het wedstrijdseizoen van de selectie zal starten in december. De plaatsingswedstrijden zullen plaatsvinden in de weekenden van 8-9 december en 15-16 december.

In het weekend van 2-3 februari zal er ook nog een plaatsingswedstrijd plaatsvinden.

Meiden, veel succes!

Kerstvakantie

In verband met de kerstvakantie zullen de trainingen van 24 december t/m 5 januari komen te vervallen. De training op zaterdag 22 december, voorafgaand aan de kerstvakantie, gaat dus wel door. Op zaterdag 5 januari vindt een bijscholing plaats voor de trainsters, vandaar er dan dus geen trainingen zijn.

De selectie leden training volgens een schema dat bij hun bekend is.

De eerste training na de kerstvakantie is op maandag 7 januari 2019.

Algemene ledenvergadering

De algemene ledenvergadering vindt plaats op dinsdag 29 januari om 20.00 uur in de vergaderruimte van Sporthal ‘Hornerhof’ te Horn. Hierbij zijn alle ouder(s)/verzorger(s) van harte uitgenodigd.

Halve Finale

Ook dit jaar organiseert turnclub Horn weer de halve finale van de Limburgse Kampioenschappen. Deze zal plaatsvinden in het weekend van 23-24 februari. Hiervoor zijn we nog op zoek naar vrijwilligers. Aanmelden als vrijwilliger kan bij lindy@turnclubhorn.nl.

Clubkampioenschappen

De clubkampioenschappen zullen dit jaar plaatsvinden op zaterdag 18 mei 2019.

Houd deze datum dus allemaal vrij!

Hulptrainster worden??

Leden die in de brugklas of hoger zitten mogen hulptrainster worden binnen onze club. Ze ondersteunen de hoofdtrainster van de groep bij de les. Voor meer info of aanmelden? Stuur een mailtje naar lindy@turnclubhorn.nl.

Melding vanuit ledenadministratie

Indien er een wijziging is of heeft plaats gevonden van jullie e-mail adres, geef dit dan s.v.p. door aan onze ledenadministratie (ledenadministratie@turnclubhorn.nl) zodat we iedereen op de hoogte kunnen houden van alle informatie.

Ook wanneer u geen nieuwsbrief meer wil ontvangen, geef dit dan door aan de ledenadministratie (ledenadministratie@turnclubhorn.nl).

Privacy

Er worden tijdens de trainingen en/of naaste activiteiten regelmatig foto’s/filmpjes gemaakt van de turn(st)ers. Deze worden gebruikt voor publicaties op onder andere Facebook. Indien u bezwaar heeft tegen publicatie van foto’s/filmpjes waarop uw zoon/dochter staat, vragen wij u contact op te nemen met de ledenadministratie ledenadministratie@turnclubhorn.nl.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie, foto’s, nieuwsberichten en meer op www.turnclubhorn.nl of op onze facebook pagina.

Bestuur en trainsters

Turnclub Horn

By | 2018-12-15T10:46:48+00:00 december 15th, 2018|Categories: Nieuws|0 Comments