Home/Nieuws/BLOG 15 – CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2019

BLOG 15 – CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2019

Op 18 mei hebben onze meiden en jongens weer gestreden voor de titel clubkampioen 2019. Wat was het weer een spannende wedstrijd. Iedereen heeft super goed zijn best gedaan, maar uiteindelijk kan er maar 1 winnaar zijn. Bij de recreanten mocht Djem Clerkx de wisselbeker mee naar huis nemen. Bij de selectie turnsters was het nog extra spannend. Hier waren namelijk niet 1 maar 2 winnaars. Ambra Ciaramella en Nikki Hannen mogen de wisselbeker afwisselen tot aan de volgende clubkampioenschappen.  Natuurlijk is er ook per groep een top 3 bekend gemaakt. Deze prijswinnaars zijn terug te vinden bij de rest van de foto’s. Deze foto’s zijn via deze link te bekijken of via het fotoalbum op de site.

We hebben tijdens deze dag ook twee demonstraties gehad. Na de eerste wedstrijd hebben de ouder/kind gym groepen en de kleuters laten zien wat zij allemaal hebben geleerd het afgelopen jaar. Er werd voornamelijk veel geklommen en geklauterd door de kindjes op alle toestellen. Samen met papa, mama, opa of oma hebben ze laten zien wat ze al allemaal kunnen. Wat leuk om te zien hoe deze kleine ukkepukken zich alweer ontwikkelen!
Na wedstrijd twee hebben een aantal selectie turnsters laten zien wat ze konden. Sommige meiden hebben losse onderdelen laten zien en sommige meiden hebben complete oefeningen geturnd en dat terwijl zij zelf nog wedstrijd drie moesten turnen. Wauw, ze volgen en sprongen in de lucht, net een stel acrobaten. Goed gedaan meiden!

Dit jaar had de organisatie de clubkampioenschappen in een nieuwe jasje gestoken. Hierdoor waren er drie wedstrijden in plaats van twee en verliepen deze sneller als normaal. Het aantal turnsters was hierdoor per wedstrijd kleiner. We gaan deze wedstrijden evalueren en bekijken hoe we de clubkampioenschappen het volgende jaar kunnen gaan organiseren. Namens het bestuur willen we het organiserende team alvast heel erg bedanken. Zonder jullie was deze dag niet zo geslaagd geweest!

Helaas hebben we deze clubkampioenschappen ook afscheid moeten nemen een aantal mensen. Helaas gaan de trainsters Yoni, Evie, Shelly, Maja en Elke na dit seizoen stoppen met lesgeven. Meiden wat gaan we jullie inzet en enthousiasme in de zaal. Sommige van jullie zijn al meer dan 15 jaar te vinden in de zaal, wij vinden het dan ook erg jammer om van jullie afscheid te moeten nemen. Naast een aantal trainsters gaan ook een aantal bestuursleden stoppen na dit seizoen. Lindy, Margo en Jacqueline we gaan jullie missen! Jullie waren ieder verantwoordelijk voor jullie eigen taak en hebben de afgelopen jaren veel voor de turnclub betekend. Jacqueline neemt na 31 jaar afscheid van onze club. Zij heeft de club mee opgebouwd en zien groeien in de afgelopen jaren. We kunnen haar niet genoeg bedanken. Deze inzet is dan ook beloont met een mooi beeldje als aandenken aan de club.

Voor iedereen van wie we afscheid genomen hebben geldt: Super bedankt, we gaan jullie missen en tot snel!

By | 2019-06-04T13:52:12+00:00 juni 4th, 2019|Categories: Nieuws|0 Comments