Home/Nieuws/BLOG 16 – NIEUWSBRIEF SEPTEMBER

BLOG 16 – NIEUWSBRIEF SEPTEMBER

Belangrijke data: herfstvakantie, kijklessen en clubkampioenschappen

Pas op: op zaterdag 14 september zal er GEEN training zijn i.v.m. beschikbaarheid van de zaal.

De herfstvakantie is dit jaar van zaterdag 12 t/m vrijdag 18 oktober. De eerste training na de herfstvakantie is op zaterdag 19 oktober.

De eerste kijklessen van het seizoen zijn op maandag 21, woensdag 23 en zaterdag 26 oktober. Zoals altijd is iedereen van harte welkom om op de tribune te komen kijken. Dus neem gerust je opa, oma, buurvrouw of vriendinnetje mee! We hopen op gezellig volle tribunes.

Zoals we eerder hebben vermeld zullen de clubkampioenschappen dit seizoen eerder plaatsvinden dan gebruikelijk. Hebben jullie zondag 10 november al in je agenda gezet?  Doe dat vooral, zodat we er een gezellige, drukke dag van kunnen maken met veel deelneemsters.

Wereldkampioenschappen in Stuttgart

Van 4 tot en met 13 oktober 2019 vinden de wereldkampioenschappen turnen plaats in het Duitse Stuttgart. Tijdens deze wereldtitelstrijd staat plaatsing voor de Olympische Spelen van 2020 op het spel.  Om zich rechtstreeks te plaatsen voor de Spelen moet het Nederlands team bij de top twaalf landenteams eindigen.

Meer weten? Kijk eens op https://www.stuttgart2019.de/en/

Nieuwe wedstrijdpakjes en trainingspakken

Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe wedstrijdpakjes voor de selectie.  We hopen dat ze vóór de clubkampioenschappen af zullen zijn. Over de wijze van betaling en dergelijke worden de turnsters later geïnformeerd.

Daarnaast is het ons opgevallen dat de trainingspakken veel meiden te klein geworden zijn.  Als je je trainingspak eventueel door zou willen schuiven, laat dat dan even weten aan Gaby. Vergeet niet de maat van je trainingspak te vermelden!

Melding vanuit ledenadministratie
Indien er een wijziging is of heeft plaats gevonden van jullie e-mail adres, geef dit dan s.v.p. door aan onze ledenadministratie (ledenadministratie@turnclubhorn.nl) zodat we iedereen op de hoogte kunnen houden van alle informatie.
Ook wanneer je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kun je dit doorgeven aan de ledenadministratie (ledenadministratie@turnclubhorn.nl).Bestuur en trainsters  Turnclub Horn

By | 2019-09-23T19:59:59+00:00 september 23rd, 2019|Categories: Nieuws|0 Comments