TURNCLUB 2017-05-18T20:56:30+00:00

De lessen van turnclub horn

• Voor de peuter van 2 tot 4 jaar

• Samen met papa, mama of begeleider

• Eerste vaardigheden in bewegen

• Balanceren, klauteren, klimmen, rollen, springen en meer

• Voor de kleuter tot 6 jaar

• Spelenderwijs ontwikkelen

• Geschikt voor meisjes en jongens

• Eerste vaardigheden in de turnsport

• Turnen vanaf 6 jaar

• Recreatief niveau

• Samen turnen met leeftijdsgenootjes

• Basis van turnen aanleren

• Op hoger niveau turnen binnen de turnsport

• Wedstrijden en competities

• Het beste uit jezelf halen

• Zelfstandig en samen werken

IEDEREEN IS WELKOM BIJ TURNCLUB HORN!

We proberen het turnen voor iedereen leuk te maken op het niveau dat bij de turnster past.

————————————————————————————————————————–

Onze visie

Onze jongste leden kunnen beginnen met ouder-kind gym. Hier kunnen ze samen met papa, mama, opa, oma of begeleider spelen. Alles doen wat thuis niet mag of kan. Denk hierbij aan klimmen, klauteren, rollen, springen en nog veel meer.

Na de ouder-kind gym kunnen onze leden doorstromen naar de kleutergym. Hier kunnen de kinderen zich spelenderwijs ontwikkelen en maken ze kennis met de turnsport.

Vanaf 6 jaar mogen onze leden beginnen in de recreatie groepen. De groepen worden op basis van leeftijd ingedeeld. Hier kunnen ze met leeftijdsgenoten de basis van het turnen leren.

Indien er turnsters uitblinken mogen zij doorstromen naar de selectie. De selectie is onderverdeeld in drie categorieën, A-selectie, B-selectie en C-selectie. Hier kan iedere turnster zichzelf ontwikkelen en turnen op haar eigen niveau. Er zijn persoonlijke wedstrijden maar ook competitie wedstrijden samen met het team. Het is uiteindelijk de bedoeling dat iedere turnster het beste uit haar zelf haalt.

De turnclub heeft ongeveer 200 actieve leden. Naast de turnsters bestaat het technisch kader uit ongeveer 30 personen. Hieronder vallen onze trainsters en het bestuur. Gezamenlijk organiseren zij ieder jaar verschillende activiteiten, denk hierbij aan wedstrijden, kerst/ sinterklaas activiteiten, turnkamp en noem maar op.

FACILITEITEN